Klimakalenderen

Her kan du deltage i klimakampen

Klimaparaplyen.dk er en fælles klimakalender for alle klimaarrangementer. Orienter dig om møder, events, demonstrationer mv. Du kan også selv indsende begivenheder til klimakalenderen.

Vælg, hvad du vil se: Kategori: Hvad | Tag: Hvor

apr
23
tirs
Møde i Bedsteforældrenes Klimaaktion Nordjylland
apr 23 kl. 16:00 – 18:30

Detaljer
Bedsteforældrenes Klimaaktion Nordjylland er en gruppe for klimabeviste seniorer 50+, der har lyst til at gøre en indsats for Jorden og de kommende generationer.

På møderne informeres om igangværende og kommende aktioner og vi diskuterer det, der optager os. Man har mulighed for at melde sig til aktivitetsgrupper, som alle har som formål at gøre en indsats for klimaet.

Alle er velkomne. Du behøver ingen særlige forudsætninger – bare dit engangement.

(Lilla mødelokale)
Om Bedsteforældrenes Klimaaktion
Bedsteforældrenes Klimaaktion
Nonprofitorganisation
Bedsteforældrenes Klimaaktion samler modne mennesker, som er bekymrede for de næste generationers fremtid. Vi synliggør hverdagens gode klimavalg og presser politikerne til ansvarlig handling. Mod menneskeskabte klimaændringer, for klimaretfærdighed!

maj
24
fre
Klimadag i Grenå
maj 24 kl. 14:00 – 16:30

GØR VALGET GRØNT – Grenå skal også være en del af den globale klimastrejke d. 24. maj.

Vi samles klokken 14:00 oppe ved torvet i Grenå, hvor vi har nogle aktiviteter nede ved rådhuset – der vil bl.a. være en åben mikrofon hvor man kan holde taler, eller måske debattere med hinanden.
Demonstrationen bliver helt fredelig og forhåbentlig rigtig hyggelig – alle er velkomne.
Man kan komme og gå som man har lyst, men det bliver over eftermiddagen – så der er fin mulighed for at tage i byen eller hvad man ellers skal en fredag aften.
Vi glæder og til at møde jer allesammen, og tale med jer.

Hvis i har spørgsmål, eller gerne vil hjælpe til, må i meget gerne kontakte mig (Jonathan Færgemand) på mobil: (+45) 31 53 31 12. Alternativt kan i også fange mig på Messenger. Demonstrationen afholdes af mig, Fridays For Future Denmark, og med stor hjælp og opbakning fra: Benjamin Bau og Peter Gielstrup.
Desuden afholdes dagen med stor opbakning fra VID Gymnasier.

Comments are closed.