Klimakalenderen

Her kan du deltage i klimakampen

Klimaparaplyen.dk er en fælles klimakalender for alle klimaarrangementer. Orienter dig om møder, events, demonstrationer mv. Du kan også selv indsende begivenheder til klimakalenderen.

Vælg, hvad du vil se: Kategori: Hvad | Tag: Hvor

apr
30
tirs
Klima og kor, Frb. København
apr 30 kl. 19:30 – 21:30

HVORDAN KAN VI STOPPE KLIMAFORANDRINGERNE – HVER FOR SIG OG SAMMEN?
Kom og vær med til den tredje af 4 spændende koncert- og debataftener med klimaforandringerne som omdrejningspunkt. Hvad sker der, hvad handler det om, hvordan løser vi det?

Aftenens gæst er Majken Bilslev-Jensen, som er stifter af Klimanetværket og forkvinde for Citizens Climate Lobby Denmark. Majken fortæller om det personlige engagement og dets betydning for klimakampen.

Schola Cantorums Kvindekor og Mandskor opfører musik af bl.a. Gade, Tchaikovsky, Victoria og Rehnqvist.

https://www.facebook.com/

maj
24
fre
Klimadag i Grenå
maj 24 kl. 14:00 – 16:30

GØR VALGET GRØNT – Grenå skal også være en del af den globale klimastrejke d. 24. maj.

Vi samles klokken 14:00 oppe ved torvet i Grenå, hvor vi har nogle aktiviteter nede ved rådhuset – der vil bl.a. være en åben mikrofon hvor man kan holde taler, eller måske debattere med hinanden.
Demonstrationen bliver helt fredelig og forhåbentlig rigtig hyggelig – alle er velkomne.
Man kan komme og gå som man har lyst, men det bliver over eftermiddagen – så der er fin mulighed for at tage i byen eller hvad man ellers skal en fredag aften.
Vi glæder og til at møde jer allesammen, og tale med jer.

Hvis i har spørgsmål, eller gerne vil hjælpe til, må i meget gerne kontakte mig (Jonathan Færgemand) på mobil: (+45) 31 53 31 12. Alternativt kan i også fange mig på Messenger. Demonstrationen afholdes af mig, Fridays For Future Denmark, og med stor hjælp og opbakning fra: Benjamin Bau og Peter Gielstrup.
Desuden afholdes dagen med stor opbakning fra VID Gymnasier.

Comments are closed.