Klimakalenderen

Her kan du deltage i klimakampen

Klimaparaplyen.dk er en fælles klimakalender for alle klimaarrangementer. Orienter dig om møder, events, demonstrationer mv. Du kan også selv indsende begivenheder til klimakalenderen.

Vælg, hvad du vil se: Kategori: Hvad | Tag: Hvor

maj
15
ons
Klima og kor m. John Nordbo, Frb. København
maj 15 kl. 19:30 – 21:30

Kom og vær med til den afsluttende af 4 spændende koncert- og debataftener med klimaforandringerne som omdrejningspunkt. Hvad sker der, hvad handler det om, hvordan løser vi det?
Aftenens gæst er John Nordbo, klimaekspert med mange års erfaring fra NGO’verdenen senest hos CARE. John er en af initiativtagerne til borgerforslaget om en dansk klimalov, og fortæller om konsekvenserne af for lidt og for langsom handling, og hvorfor en dansk klimalov er nødvendig.

Schola Cantorum København opfører danske sommersange og korlyrik om regn og rusk.

Lad tankerne flyve til smuk kormusik og få selv luftet stemmebåndene i fællessang. Aftenen styres af Marianne Bigum og koret dirigeres af Sigrid Damsager.

Entre: 120 kr./ 60 kr. for studerende/arbejdsløse, evt. overskud går til at imødegå klimaforandringer.

Bemærk at det er et begrænset antal billetter. Billetter kan købes i døren (Mobile Pay), og kan reserveres i forvejen, ved at sende arrangørerne en besked

https://www.facebook.com/events/752365255141277/

maj
24
fre
Klimadag i Grenå
maj 24 kl. 14:00 – 16:30

GØR VALGET GRØNT – Grenå skal også være en del af den globale klimastrejke d. 24. maj.

Vi samles klokken 14:00 oppe ved torvet i Grenå, hvor vi har nogle aktiviteter nede ved rådhuset – der vil bl.a. være en åben mikrofon hvor man kan holde taler, eller måske debattere med hinanden.
Demonstrationen bliver helt fredelig og forhåbentlig rigtig hyggelig – alle er velkomne.
Man kan komme og gå som man har lyst, men det bliver over eftermiddagen – så der er fin mulighed for at tage i byen eller hvad man ellers skal en fredag aften.
Vi glæder og til at møde jer allesammen, og tale med jer.

Hvis i har spørgsmål, eller gerne vil hjælpe til, må i meget gerne kontakte mig (Jonathan Færgemand) på mobil: (+45) 31 53 31 12. Alternativt kan i også fange mig på Messenger. Demonstrationen afholdes af mig, Fridays For Future Denmark, og med stor hjælp og opbakning fra: Benjamin Bau og Peter Gielstrup.
Desuden afholdes dagen med stor opbakning fra VID Gymnasier.

nov
14
tors
Klimapåmindelsen, nu foran Klima, energi og forsyningsministeriet, København Klima- energi- og forsyningsministeret
nov 14 kl. 08:00 – 09:45

Kære klimaskeptiker, klima”tosse” klimabekymrede.

Vi mødes hver uge hvor klimapolitikerne er. Denne uge forhandler de i klima, energi og forsyningsministeriet, Holmens kanal 20, København. Så der mødes vi torsdag d. 14. nov

Vi stiller os op foran ministeriet kl. 8.00 og går kl. 11.45

Hensigten er at få politikerne til at gennemføre den lovede klimalov.

Hilsen Bo

Comments are closed.