Klimakalenderen

Her kan du deltage i klimakampen

Klimaparaplyen.dk er en fælles klimakalender for alle klimaarrangementer. Orienter dig om møder, events, demonstrationer mv. Du kan også selv indsende begivenheder til klimakalenderen.

Vælg, hvad du vil se: Kategori: Hvad | Tag: Hvor

maj
16
tors
Danmark for målene, Værløse, Storkøbenhavn
maj 16 kl. 14:00 – 15:00

I 2015 gik 193 lande sammen om 17 verdensmål, for bæredygtig udvikling.
Verdensmålene har vundet enorm udbredelse, men i Danmark kender kun 16% af danskerne til målene. Det skal DANMARK FOR MÅLENE lave om på.
DANMARK FOR MÅLENE er en kampagne, som skal få alle med på holdet: borgere, byer, forskere, skoler, politikere, organisationer og virksomheder.
DANMARK FOR MÅLENE skal føre til, at vi i Danmark stiller med et af verdens bedste hold for FN’s 17 verdensmål.
DANMARK FOR MÅLENE omfatter Global Goals Tour – et initiativ, som via en omfattende turné på 8 besøg i 48 danske byer har en mission om at udbrede de 17 verdensmål til 2.000.000 danskere i løbet af 2019 på en nærværende og inddragende måde.
Med Global Goals Tour har DANMARK FOR MÅLENE ambitioner om at få verdensmålene ind under huden på danskerne. Turnéen skydes i gang nu og ambitionerne er h

maj
24
fre
Klimadag i Grenå
maj 24 kl. 14:00 – 16:30

GØR VALGET GRØNT – Grenå skal også være en del af den globale klimastrejke d. 24. maj.

Vi samles klokken 14:00 oppe ved torvet i Grenå, hvor vi har nogle aktiviteter nede ved rådhuset – der vil bl.a. være en åben mikrofon hvor man kan holde taler, eller måske debattere med hinanden.
Demonstrationen bliver helt fredelig og forhåbentlig rigtig hyggelig – alle er velkomne.
Man kan komme og gå som man har lyst, men det bliver over eftermiddagen – så der er fin mulighed for at tage i byen eller hvad man ellers skal en fredag aften.
Vi glæder og til at møde jer allesammen, og tale med jer.

Hvis i har spørgsmål, eller gerne vil hjælpe til, må i meget gerne kontakte mig (Jonathan Færgemand) på mobil: (+45) 31 53 31 12. Alternativt kan i også fange mig på Messenger. Demonstrationen afholdes af mig, Fridays For Future Denmark, og med stor hjælp og opbakning fra: Benjamin Bau og Peter Gielstrup.
Desuden afholdes dagen med stor opbakning fra VID Gymnasier.

Comments are closed.