Klimakalenderen

Her kan du deltage i klimakampen

Klimaparaplyen.dk er en fælles klimakalender for alle klimaarrangementer. Orienter dig om møder, events, demonstrationer mv. Du kan også selv indsende begivenheder til klimakalenderen.

Vælg, hvad du vil se: Kategori: Hvad | Tag: Hvor

maj
16
tors
Fremtidens fødevarer i et ændret klima, Hvidovre, København
maj 16 kl. 17:00 – 19:30

SF INVITERER TIL OPLÆG OG DEBAT OM FREMTIDENS FØDEVARER I ET ÆNDRET KLIMA
SF Region Hovedstaden og Folketingskandidat Marianne Bigum inviterer til en debat omkring fremtidens fødevarer. Hvad skal vi spise i fremtiden når vi vil tage hensyn til klima og miljø? Og hvordan kan vi lave vores fødevarekultur- og vaner om?

Globalt set kommer kun 18% af vores kalorier fra kød, fisk, æg og mejeriprodukter, men produktionen af disse fødevarer lægger beslag på hele 83% af verdens landbrugsarealer. Samtidig er den mad vi spiser ikke særlig sund, hvilket medfører store sundhedsomkostninger både for de offentlige budgetter og for den enkelte. Landbruget alene herhjemme i Danmark står for over 30% af vores klimaforurening. Det skal der findes politiske løsninger på.

Aftenen starter med fire indledende oplæg fra Concito, Raakom, Dansk Vegetarisk Forening og BUG AMOK, herefter vil der være mulighed for spørgsmål og debat. Undervejs bydes der også på smagsprøver på insekter v. BUG AMOK.

maj
24
fre
Klimadag i Grenå
maj 24 kl. 14:00 – 16:30

GØR VALGET GRØNT – Grenå skal også være en del af den globale klimastrejke d. 24. maj.

Vi samles klokken 14:00 oppe ved torvet i Grenå, hvor vi har nogle aktiviteter nede ved rådhuset – der vil bl.a. være en åben mikrofon hvor man kan holde taler, eller måske debattere med hinanden.
Demonstrationen bliver helt fredelig og forhåbentlig rigtig hyggelig – alle er velkomne.
Man kan komme og gå som man har lyst, men det bliver over eftermiddagen – så der er fin mulighed for at tage i byen eller hvad man ellers skal en fredag aften.
Vi glæder og til at møde jer allesammen, og tale med jer.

Hvis i har spørgsmål, eller gerne vil hjælpe til, må i meget gerne kontakte mig (Jonathan Færgemand) på mobil: (+45) 31 53 31 12. Alternativt kan i også fange mig på Messenger. Demonstrationen afholdes af mig, Fridays For Future Denmark, og med stor hjælp og opbakning fra: Benjamin Bau og Peter Gielstrup.
Desuden afholdes dagen med stor opbakning fra VID Gymnasier.

Comments are closed.