Klimakalenderen

Her kan du deltage i klimakampen

Klimaparaplyen.dk er en fælles klimakalender for alle klimaarrangementer. Orienter dig om møder, events, demonstrationer mv. Du kan også selv indsende begivenheder til klimakalenderen.

Vælg, hvad du vil se: Kategori: Hvad | Tag: Hvor

dec
13
fre
Åbent hus i ministeriet // Aktion i København Et ministerium
dec 13 kl. 09:00 – 16:00

XR København inviterer alle rebeller til at komme til vores næste aktion rettet mod et ministerium. Regeringen fortæller stadig ikke sandheden om miljø- og klimakrisen, eller handler tilsvarende forskningen. Derfor vil vi holde åbent hus for at belyse deres passivitet og løgne. Vi vil som borgere, på kreativ vis tage det politiske rum tilbage for at vise nødvendigheden i at handle på klima nødsituationen.

Aktionen er åben for alle, som bekymrer sig for vores planetens tilstand, uanset hvilke juridiske konsekvenser, du er i stand til at tage.

Vi vil holde flere briefinger på forskellige datoer, men ihvertfald d. 12 om aftenen. Sæt kryds i kalenderen, og hold dig opdateret på facebook for yderligere info.

https://www.facebook.com/events/566167710848439/

apr
9
tors
KlimaPåskemarch, Holbæk-København. Holbæk bymidte
apr 9 kl. 10:00 – apr 11 kl. 16:00

Klimapåskemarch  2020

March fra Holbæk til København.

Kære klimainteresserede.

Vi er en gruppe på 6-8 personer, der arbejder på at organisere en klimapåskemarch fra Holbæk til København over 3 dage med overnatning i Roskilde og Albertslund i påsken 2020. Vi håber, at der kommer flere tusinde deltagere. 

Det er ret omfattende at arrangere, og vi har vældig meget brug for folk til at deltage i forberedelserne. Hvis du har lidt energi du vil lægge i projektet, så deltag i vores møder og aktiviteter. Vi har brug for mange klimahænder.

Du kan tilmelde dig gruppen på mail eller SMS

Mailadressen:  Bobertelsen8@gmail.com

SMS/mobil : 50 40 77 14

 

Mange klimahilsner

Niels-Simon, Bjørn, Lone, Margrethe, Jessie, Bo

 

Comments are closed.