Webinar: Kød og klima, Vester Skerninge

Hvornår:
27. maj 2020 kl. 19:00 – 21:30
2020-05-27T19:00:00+02:00
2020-05-27T21:30:00+02:00
Hvor:
Strandvej 53B Adresse: 5762 Vester Skerninge
Kontakt:
Gymnasieskolernes Klimaalliance

Vær med når nogle af Danmarks førende eksperter diskuterer emnet kød og klima på dette webinar.

Eksperterne vil komme ind på danskernes kost, kødforbruget i Danmark og hvad pointen er i – som mange argumenterer for – at skære ned på kødforbruget.
Dette leder så hen til en diskussion om den danske kødproduktion generelt og hvilken rolle husdyrproduktionen spiller i det Danske klimaregnskab.

Eksperterne i dette webinar er:

Generalsekretær Rune-Christoffer Dragsdahl – Dansk Vegetarisk Forening
Landbrugspolitisk rådgiver Kristian Sloth – Greenpeace
Specialkonsulent Trine Enevold Grønlund – Fødevarestyrelsen
Kok Christian Puglisi – Relæ Community
CEO Henrik Lund – Naturli’ Foods
Lektor Mads Wulff – Gymnasieskolernes Klimaalliance
Klimadirektør Niels Peter Nørring – Landbrug & Fødevarer

https://www.facebook.com/gymklima

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *